Гіпершоу "Маска" представило анонс нового випуску програми, в якому один з учасників зазіхне на місце Олега Винника.

Відповідний відеоролик з'явився на сторінці проекту в Instagram.

Новий український проект "Маска" вже встиг отримати інтерес серед мільйона українців і стати одним з найбільш популярних шоу. На ньому зірки українського шоу-бізнесу одягаються в загадкові костюми і намагаються вразити глядачів музичним виступом, в той час як зіркові детективи намагаються вгадати, хто ховається під громіздким костюмом.

У суботу, 13 лютого, на телеекранах з'явиться новий випуск "Маски", в якому виступлять учасники з попереднього випуску. Зокрема, на сцені з'явиться загадковий Мольфар, який зазіхне на місце зіркового детектива Олега Винника. Таємничий учасник виступить на сцені з композицією "Ніно", чим повалить глядачів і самого автора пісні в шок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім Мольфара на сцені з'явиться Носоріг, Циклоп, Пава, Бабка, Буряк і Лев. В анонсі зазначено, що детективи в особі Олі Полякової, Насті Каменських, Андрія Данилка та Олега Винника остаточно заплутаються у своїх здогадах.

Нагадаємо, що зтало відомо, хто переховувався під костюмом хитрої "лисиці" на шоу " Маска".

Як повідомляв портал Знай.иа, Полякова образила Тіну Кароль на шоу "Маска": "першою сказала Каменських". Виконавиця спробувала виправдатися за образу Тіни Кароль.

Також Знай.иа писав, що ватажок "вовчиць" Винник зробив це з хлопчиком і дівчинкою-фанатки нарешті дочекалися: "поїхав записувати...".