Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес, любить давати поради підписникам в Іnstagram.

Цього разу 34-річний ютубер розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжий пост, в якому розповів, які дівчата подобаються хлопцям.

"Самостійні. "Прийди і допоможи, спаси і заплати" – це неробоча схема. Ніхто не шукає собі людину, щоб утримувати її до труни. Для цього є діти. Потрібен партнер, друг, напарник. І мова не про гроші, а про включення людини в її ж життя.

Веселі. Ситуації бувають різні. Настрої бувають різні. Але перманентно кисле обличчя, якому все "пороблено" – це покарання. Хочеться бути з дівчиною, якій класно і легко в твоїй компанії, а не тяжко і фі.

Олексій Дурнєв, фото з Instagram
Олексій Дурнєв, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Неревниві. "Чого ти її лайкаєш?", "Шо за баба?", "З ким ти говорив?", "Куди ти пішов?", "Хто така?". Ну, дівчата. Так сталося, що на цій планеті ще 3 894 249 065 жінок, окрім вас. З якоюсь та доведеться поговорити. Десь та перетнемо.

Зацікавлені. Здорово, коли людина захоплена, це вабить. Коли у неї свої погляди, думки, хобі, почуття, досвід, смаки, травми. Апатичні, байдужі і "стерильні" люди відштовхують.

Добрі. Злі жінки – це катастрофа. Дивишся на неї і думаєш: "Ти чого так кричиш? Ти ж одного разу закричиш мою дитину до смерті. І з'їш його".

Різні. В цьому і фішка, що кожній людині подобається "своя" людина. Тому не потрібно підлаштовуватися під буркотливе мурло, якому все не так, все не те. Знайдеться той, кому ви будете бомба", - написав Дурнєв.

Нагадаємо, Дурнєв знайшов найкращі ліки від ревнощів: "Речі в вузлик і тупотіти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва розповіла Дурнєву, як поскандалила з Дантесом через олів'є.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Дурнєв зізнався, що допомогло пережити непростий 2020.