Відома українська телеведуча Надія Матвєєва показала шанувальникам, чим займається вранці.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Надія Матвєєва стала відома українцям завдяки програмі "Все Буде добре", в якій вона, разом із запрошеними гостями, розповідала телеглядачам про правильне харчування, схуднення та інші корисності. І навіть у соціальних мережах телеведуча продовжує вибудовувати образ ЗСЖниці і хвалиться перед фанатами активним способом життя.

Цього разу Надія опублікувала відеоролик, на якому показала свою звичну ранкову зарядку. Як вона написала під відео, у неї триває 21-денний марафон зарядок на свіжому повітрі. І, здавалося б, на вулиці досить холодно для спорту, але це не зупинило телеведучу перед своєю метою.

В її щоденну зарядку входить розминка, розтяжка, відновлення дихання і, звичайно ж, фізичні вправи. Цього разу Матвєєва продемонструвала 100 присідань, які виконала за один підхід.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Зарядка 100 присідань 😃 в Києві з ранку -8°, а я разом з Семі продовжую зарядки 21 день поспіль на свіжому повітрі ❄ ⛄ присідання - відмінна вправа! Зміцнює м'язи ніг, сідниць, преса, спини💯 підвищує витривалість, прискорює пульс😉", - написала телеведуча.

Нагадаємо, що Матвєєва поділилася рецептом печінкових оладок.

Як повідомляв портал Знай.иа, Надія Матвєєва в святковому вбранні зважилася розповісти правду про почуття.

Також Знай.иа писав, що Надія Матвєєва розповіла, як її улюблена красуня пережила атаку петардами.