Популярний український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач обожнює веселити багатотисячну армію шанувальників крутими фото і відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно 36-річний гуморист поділився на своїй сторінці смішною фотографією, яка уособлює погоду в українській столиці за останні дні.

Так, в кадрі Юрій позує в повному "екіпіруванні", яке повинне надійно захистити від найсильніших морозів. На гумористі чорна шапка, маска, що закриває половину обличчя, теплий пуховик. Видно лише втомлені очі Ткача.

"Місяць лютий – Ткач надутий (((", - кумедно підписав кадр Ткач.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Юрій Ткач, фото з Instagram

"Є хтось в будиночку 🤣🤣🤣", "Зі снігом вас! 🌨️❄️🌬️", "Погодка клас 😂👍👍👍", - зазначили коментатори під постом.

Раніше ми писали про те, що дружина Ткача з "Квартал 95" повела крихітку Ліззі по стопах тата: "Скоро лапи потягне". Вікторія привела доньку і собаку на заняття з вокалу. До речі, собака також намагається вити з Лізою в унісон.

Нагадаємо, Вікторія Ткач показала милі кадри зі своєю донькою: "Неймовірна дитина".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Ткача з "Квартал 95" показала, хто в родині готує, і це не вона: "Час панкейків".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач показав, якою красунею виросла донька, ледь поміщається на шиї у тата. Сім'я вирушила на зимові канікули в Буковель.