З Великобританії прийшли дуже гарячі новини. Так, в епіцентрі скандалу опинився Королівський військово-морський флот після того, як жінку-офіцера викрили в записі еротичних відео.

Ролики лейтенант та її бойфренд-моряк знімали просто на борту надсекретного підводного човна. Про це стало відомо завдяки повідомленню таблоїду The Sun.

Клер Дженкінс, фото: The Sun  
Клер Дженкінс, фото: The Sun  

За інформацією журналістів, 29-річна Клер Дженкінс у вільний час викладала свої відео в платній соцмережі OnlyFans, де підписники платять за перегляд еротичного контенту. Зйомки проводилися на військово-морській базі Клайт, в тому числі в пункті базування Фаслейн в 40 кілометрах від шотландського Глазго.

Партнер Клер Дженкінс, фото: The Sun  
Партнер Клер Дженкінс, фото: The Sun  

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Партнером Дженкінс виступав провідний моряк Ліам Доддінгтон, який теж служить на базі Клайд. У своєму профілі на OnlyFans Дженкінс закликала підписників не скупитися, щоб вона могла втілювати в життя їх сексуальні фантазії. При цьому еротичний контент вона продовжувала викладати і після того, як з нею одного разу поговорило начальство.

Після скандалу, який просто вибухнув, керівництво військово-морської бази почало перевірку. Не виключається, що жінка могла стати жертвою шантажу з боку іноземних шпигунів. Також наголошується, що перед прийомом на службу Дженкінс пройшла сувору перевірку.

Раніше повідомляли, українського фотографа в жанрі "ню" затримали за розбещення дітей: "Заробити і займатися с*ксом".

Як повідомляв Знай.uа, тата чотирьох діточок посадили у в'язницю за нездорову любов до курочок, ще й на камеру знімав.

Знай.uа писав, тернополянина віддали під суд за фото "з перчинкою" - вивалив свого "дракона" перед камерами.