Президент України Володимир Зеленський взяв участь у форумі "Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрямки".

Лідер держави заявив, що освіта і наука — це стратегічно важливі напрямки для України, хоча довгі роки держава приділяла недостатньо уваги цій галузі.

Також президент поділився особистими думками та кадром із заходу. Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Зеленського в мережі Instagram.

Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Instagram
Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Instagram

"У студентів повинні бути всі умови, щоб добре їсти і спати, тому що на сесії немає часу ані на те, ані на інше.", - повідомляється на сторінці президента.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Крім того, вдалося дізнатися зі слів президента, що цього року було підвищено заробітні плати для педагогів, і влада і надалі шукатиме механізми і засоби для того, щоб працівники освіти відчули престиж своєї професії.

Також глава держави акцентував увагу на необхідності підтримки обдарованих і талановитих дітей. Тому нещодавно було підписано указ, який заснував ряд стипендій і премій президента для обдарованих дітей, а також гранти на навчання в провідних країнах світу.

Раніше повідомляли, ФРУ просить президента ветувати закон про зниження ПДВ для аграріїв: він спотворює конкуренцію на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленська пропонує впливати на вулиці.

Знай.uа писав, водії вимагають у Зеленського cкасувати реєстрацію на авто і знизити ціни на бензин: "Збільшилися в 5-8 разів".