З Одеси, де в 2020 році на курортах відпочила майже рекордна кількість українців, прийшли "водні" новини. У ці лютневі дні практично всю територію України накрило снігопадами, а ось в Одесі зовсім інша ситуація, тут на дорогах інша перешкода - вода.

Одне з перехресть міста перетворилося, як пишуть українці, на Венецію. Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "Одесса как она есть" в мережі Facebook, до якої прикріпили відеозапис.

"Проїжджаючи перехрестя Промислової/Хімічної, не забувайте весла і йдіть у кільватер", - підписали відео автори.

Користувачі мережі не пройшли повз даної публікації і спробували чисто в "одеському" стилі відреагувати на потоп: "Просто Венеція, чесне слово.", "А давайте там побудуємо пором переправний!!! Тому що рано чи пізно з таким управлінням нас відріже вода!!! А човнів немає!!!".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що в понеділок, 8 лютого, в українській столиці сталося 250 аварій. Снігопад йшов 19 годин поспіль, і це призвело до подібного результату. На дорогах столиці працює близько 450 одиниць спеціальної техніки, і більше 60 бригад з ручного прибирання, які здійснюють обробку доріг і тротуарів.

Раніше повідомляли, у Харкові хом'яки зварилися живцем через комунальників Терехова.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі центральний парк пішов під воду - по вчорашніх тротуарах плавають качки.

Знай.uа писав, у Харкові "поплив" під'їзд, харків'яни обурюються: "А можна в кранах?".