Нещодавно відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска. Україна" у соцмережі Facebook шанувальникам запропонували вгадати, хто виступав у третьому випуску шоу під маскою яскравого Сонця з піснею "Чортополох".

"Сонце фантастично і співає, і плутає наших детективів. Справжня жінка! Повний виступ дивіться на нашому офіційному YouTube-каналі. Хто ховається під маскою яскравого Сонця? Чекаємо на ваші варіанти в коментарях 👇", - йдеться в публікації.

Варто зазначити, що однією з підказок стала фраза персонажа "острів кохання", що є назвою пісні співачки Злати Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Джианджи (Борис Апрель)", "Злата Огнєвіч", "Схожа на Таю Повалі", "Неможливо не впізнати цю артистку, хоч вона і спритно змінює свій голос 😉", "Ну, так у наших детективів Болгарія, це острів. Я думаю, що це Борис Апрель", - припустили коментатори під постом.

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше шоу "Маска" побило всі рекорди на українському телебаченні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова образила Тіну Кароль на шоу "Маска": "Першою сказала Настя Каменських".

Також портал Знай.uа писав, що на "Масці" в троянді впізнали Славу Камінську.