Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Цього разу в соцмережі на фан-сторінці 35-річної зірки, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікували дивне відео за участю Тіни. Так, за кадром чоловічий голос запитує артистку: "Тіно, це скандал?"

Кароль позує в довгій зеленій шубі із зображенням лисиці на всю спину, в чорній толстовці, спідниці довжини міді та шкіряних чоботях на невеликому каблуці.

У відповідь співачка вирішила наспівати уривок зі своєї нової пісні "Скандал", презентація якої відбудеться вже цієї п'ятниці, 12 лютого.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Вкрала! Мене Лисиця вкрала 🤣 вибачте, коли бачу лисицю лише такі асоціації 😅😅", "Позитивна завжди і щира", "Тіночка Ви молодець, так тримати 😘😘😘😘", "Милашка 😹🤤🐼🪓", "Хочу таку шубу ❤️❤️❤️", "Ви найкраща", "Може це підказка до шоу маска? Там була Лисичка", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною. У мережі опублікували трепетний знімок артистки з фанаткою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль представила свою першу ароматичну колекцію для дому.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явився новий "Скандал" з Тіною Кароль: "Де моя гетеросексуальність?"