Українська телеведуча, зірка програми" Аферисти в сітях" Олена-Христина Лебідь, яка ще й наречена колишнього віце-прем'єр-міністра Павла Розенка, поділилася шматочком розмови з чарівним хлопчиком.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала уривок з програми, де сидить з хлопчиком і намагається у нього дізнатися, що найцікавіше, прикольне і класне він може назвати в місті Скадовськ.

Олена-Христина Лебідь поцікавилася у хлопчика, що цікавого в Скадовську і застала хлопчика зненацька. Хоча він і намагався відповідати чесно і те, що думає.

"Є колесо огляду", - сказав хлопчик.

Однак ведучу не влаштував таку відповідь і вона підштовхнула дитину і запитала, що най-най класне в Скадовську.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це моя мама. І колесо огляду", - каже хлопчик.

Така відповідь вразила Лебідь і змусила розсміятися знімальну групу. Олена-Христина пожартувала, що внесуть в путівник маму і колесо огляду.

Шанувальники теж прийшли в захват, як від Олени-Христини, так і від хлопчика. Вони написали, що дуже чекають новий сезон і що вона супер.

"чекаю новий сезон🔥 🔥 🔥", "Христина ви як завжди супер", "🔥 🔥 🔥 вогонь", "крутий малий))", " оуу ну це ж Милотаа❤️❤️❤️мама повинна пишатися малим)", " коли вже новий сезон😍", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь в екстремальному декольте побачила майбутнє.

Як повідомляв "Знай.uа", наречена Розенка показала радість з палицею в роті.

Також "Знай.uа" писав, що заручену Олену-Христину Лебідь "порвав" маленький чарівник.