Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантне відео, на якому позувала у власній квартирі в Києві. Так, артистка приміряла лише коротеньку сукню кольору фуксії з глибоким декольте, гаряче танцюючи під ритмічну музику навпроти кухні, біля холодильника.
До слова, красуня так часто записує подібні ролики, що вони навіть отримали власну рубрику і хештег #танцысхолодильником. Зірка доповнила спокусливий образ зібраним назад довгим волоссям, тверкаючи на камеру.
Крім пишних сідниць над якими Настя наполегливо працює, виконавиця блиснула ще й стрункими ногами. Кумейко грайливо пожартувала, що просто репетирує танець з Дня всіх закоханих 14 лютого, який, ймовірно подарує своєму коханому - продюсеру Руслану Квінті.

"Bonjour 💃🏻
Репетирую танець на 14 лютого 😉"
Фолловери не пройшли повз: "Хорррроша і рухлива валентинка!❤ ️ 😊 ", "Классссс💃 💃 💃 💃 💃","Гарно попою витацьовуєш👏", " фінальний варіант побачимо?👀 ", "Класний танець👏❤️","вогонь💃 🏼 🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою