Відома українська співачка і солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська показала нове фото на засніжених вулицях. Свіжий знімок вона опублікувала в Instagram.

На фотографії Слава позує в довгій дублянці, з макіяжем і романтичною укладанням і зазначила, що знайшла для себе одяг затишний і красивий, як вона сама.

"Яка ж вона нереально м'яка, тепла і затишна, і красива, як я 😘 @primashop.ua ❤️ #укуста #славаукуста", - написала Слава.

При цьому Слава позує на тлі засніженого Київського пейзажу.

Її прекрасний зовнішній вигляд відзначили не тільки шанувальники, а й колеги по шоу-бізнесу. Так, її подружка, телеведуча Леся Нікітюк відзначила її красу.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"А хто це такий красівий😍", - написала Леся.

Шанувальники також відзначили, що вона дуже красива і розкішна, а деякі звернули увагу на побутову особливість і те, як у неї у дворі почистили сніг.

"добре вам почистили сніг у дворі🔥", "розкішна", "вам природною набагато красивіше", "дуже красива", " Не можливо бути такою красивою!", "Це дууууже красиво"," яка красива, прямо ніжна", " Божеее королева🔥", " вам дуже йде такий колір!!", "Дуже красива", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, Слава Камінська поринула в одних трусиках і ледь втримала груди рукою.

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська у весільній сукні сказала "так".

Також "Знай.uа" писав, що Слава з "НеАнгелів" показала, як треба шпигувати за невірним коханим.