Популярна українська блогерка і учасниця проекту "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук вразила шанувальників новим знімком.

Відповідне фото дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Анастасія Покрищук стала відома українцям відносно недавно - кілька років тому дівчина взяла участь у проекті "Від пацанки до панянки", а також завела особистий блог, де ділиться з фанатами самим особистим.

Зокрема, блогерка не приховує свою любов до пластичних операцій – за останні роки вона встигла збільшити груди, накачати губи і зробити собі неймовірно величезні вилиці. Завдяки своєму гумору і відвертості Анастасія завела собі цілий загін шанувальників, проте не обійшлося і без тих, хто без кінця засуджує її за "зіпсовану" зовнішність.

Цього разу Покрищук вирішила порадувати фанатів новим професійним знімком. Рожевоволоса дівчина постала в облягаючому шкіряному костюмі, що складається з лосин і куртки-косухи. Образ блогерка доповнила невеликими блискучими сережками, а на обличчя нанесла яскравий макіяж. Можна також помітити, що Анастасія одягла лінзи для зйомки – карим очам вона воліла сіро-блакитні.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Пост Анастасії Покрищук в Instagram / скріншот
Пост Анастасії Покрищук в Instagram / скріншот

Під публікацією Покрищук запитала у фанатів: "Красива?", чим накликала масу коментарів від фанатів і хейтерів. Багато захоплювалися незвичайною зовнішністю дівчини, проте деякі продовжили судити її за пластику.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Анастасія Покрищук похвалилася своїм танцювальним талантом.

Як повідомляв портал Знай.иа, сама перероблена з "пацанок" Покрищук посмоктала лисого: "Шо там на дорогах?".

Також Знай.иа писав, що Покрищук заговорила про інтимне: "П * * да особлива".