У Миколаївському зоопарку запустили незвичайну акцію на честь Дня Святого Валентина – там запропонували назвати тарганів, яких згодують тваринам, іменами колишніх.

Детальніше про це розповідає прес-служба Миколаївського зоопарку в Facebook.

Повідомляється, що до Дня Святого Валентина 14 лютого в установі вирішили провести незвичайну акцію, яка дозволить українцям помститися своїм колишнім. Називати тарганів іменами негідників є традицією світових зоопарків, тому і Миколаїв вирішив підтримати цікаву ініціативу.

"Ця акція спрямована допомогти звільнитись від тягаря колишнього нещасливого кохання для того, щоб відшукати нове, справжнє! А ще подібні акції спрямовані на допомогу зоопаркам, адже вони є платними, і ці благодійні внески ідуть на утримання тварин", - зазначено в повідомленні.

Щоб дати таргану, який відправиться на поживу жабам і ящіркам, ім'я колишнього, необхідно лише зробити пожертвування на рахунок зоопарку і в електронному листі написати бажане ім'я і прикріпити чек з оплатою. У зоопарку зазначили, що сума пожертви може бути будь-якою.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Нагадаємо, що Харківський контактний зоопарк потрапив у скандал через неправильні умови утримання тварин.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харківському торговому центрі втекла Мавпа влаштувала рознос в магазині одягу.

Також Знай.иа писав, що у Харкові в супермаркеті" РОСТ " покупців вирішили розважати вельми дивним способом - водили Левеня по торговому залу і давали чіпати його.