У російському місті Ставрополі стався страшний інцидент – в місцевій лікарні тіла мертвих дітей замінили на ляльок і передали батькам, які оплакували трагедію.

Так, на Північному Кавказі лікарі повідомили батькам сумну звістку – їхні новонароджені діти-близнюки загинули просто під час пологів. Скорботному батьку передали тіла малюків, загорнуті в саван.

Чоловік відвіз їх до Дагестану, щоб поховати як годиться. Однак, під час похорону тканину розрізали, а всередині виявилися звичайні пластикові ляльки. Про це говориться у Telegram-каналі "Погані новини".

Потерпілий від рук шахраїв звернувся в поліцію з заявою про інцидент. На опублікованому відео можна побачити реакцію батька, який здивовано дивився на ляльок і не міг повірити своїм очам.

"Тут натуральні ляльки... Значить, мої діти живі, так?" - сказав на відео чоловік.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

скріншот

Заява Дауда Даудова в поліцію, скріншот

Нагадаємо, нещодавно в церкві Св. Костянтина і Олени в румунському місті Сучава стався трагічний інцидент – немовля не вижило після обряду хрещення.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Рівненщині жінка народила дитину і поклала її в морозильну камеру. Тепер породіллі загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до п'яти років.

Також портал Знай.uа писав, що у Тверській області Російської Федерації розшукують вітчима, якого підозрюють у вбивстві падчерки. Раніше чоловік вже був поміщений у в'язницю за вбивство.