Учасниця суперсезону "Топ-модель по-українськи" Олександра Кугат дала інтерв'ю для "Нового каналу", в якому розповіла про особисті подробиці свого життя.

Саша Кугат запам'яталася багатьом українцям завдяки незвичайній зовнішності і прагненню до перемоги, однак, модель здалася практично перед фіналом і покинула "Супер то-модель по-українськи". Через кілька місяців після завершення програми, Саша зважилася дати інтерв'ю для "Нового каналу", в якому повідала про особисті проблеми.

Зокрема, Кугат поділилася з телеглядачами про подолання алкогольної залежності, розповіла, чому їй найважче далося випробування з водяним кубом, про вільні стосунки і розрив з любов'ю всього життя.

Саша заявила, що протягом чотирьох років її "труїли байками" про те, що вже скоро вона відправиться підкорювати європейські подіуми і обкладинки глянців, проте цього так і не сталося. За роки модельної кар'єри Кугат по кілька разів їздила в Китай, Японію і Таїланд, де знімалася для місцевих брендів. Багатьох агентів здивував цей факт, оскільки модель не володіє екзотичною для Азії зовнішністю і їй необхідно працювати на західний ринок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що учасниця, яка залишила проект, стала переможницею "Супер топ модель по-українськи".

Як повідомляв портал Знай.иа, Алла Костромічова зробила загальний знімок з дівчатами після фіналу.

Також Знай.иа писав, що фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом.