Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і тренер 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva. Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 30-річна зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі свіжим постом, в якому розповіла, що віддає перевагу онлайн-шопінгу. При цьому її чоловік, співак Володимир Дантес любить пройтися магазинами.

На опублікованій фотографії Дорофєєва позує на жовтому тлі в короткій сукні оранжевого кольору. В руках співачка тримає зелений кошик з картками.

"Чесно кажучи, мене рідко зустрінеш у супермаркеті або магазині (це у нас в родині сфера відповідальності Вови 😂), я більше по онлайн-шопінгу. І щоб безпечно оплачувати інтернет-покупки карткою, непогано б знати парочку простих лайфхаків", - зізналася артистка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото з Instagram

"Красуня ❤️😍", "Тату виглядають бомбічно нереально", "Як завжди супер 😍", - зазначили коментатори.

    Нагадаємо, заміжня Дорофєєва оголила найпікантніші частини тіла. Так, співачка вирішила відмовитися від спортивного одягу і стала жіночною.

    Як повідомляв портал Знай.uа, заміжню Надю Дорофєєву спіймали в компанії татуйованих хлопців.

    Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Вовою Дантесом: "Перегляд гарячого влогу".