Відома українська супермодель Алла Костромічова є ведучою і наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи". Вона ставала обличчям багатьох всесвітньо відомих брендів і ходила найвідомішими світовими подіумами.

Зіркова красуня часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя в Instagram. Цього разу супермодель розмістила в соцмережі результати зйомки для капсульної колекції українського бренду одягу Bevza і Mastercard Ukraine.

"Обожнюю зйомки з перевтіленням, а якщо це ще й речі з посилом, так взагалі здорово! Прекрасна Світлана Бевза і Mastercard підтримують усвідомлену моду, тому всі речі виконані з еко-матеріалів. Та й стилі у нас схожі) трохи вінтажного вайба, трошки чоловічого крою і все це присипано спортом. Так що відчуття в цьому образі були виключно надихаючими. А ви знали, що я бігала швидше за всіх у класі, а нормативи здавала з хлопчиками (дівчачі мені були не цікаві)?" - написала Костромічова.

Нагадаємо, супермодель Костромічова зізналася, ким мріяла стати: проміняла учнів на подіум.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця "Супер топ-модель по-українськи" Таня Брик вперше роздяглася на камеру: "Нахр*на".

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова зізналася, як в юнацтві віддалася фотографу: "Мій перший..."