Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз він поділився великим текстом, в якому відзначив безліч питань після публікації про Мальдіви. Він заявив, що відразу видно — напрямок не випадково став найпопулярнішим в 2020-му році.

"Мальдіви не закрилися на жорсткий карантин і заробили) минулого разу я писав, що всупереч стереотипам про" лакшері", тут не тільки приватні острови. В аеропорту Мале я познайомився з киянкою Мариною, яка вже 12 років живе на Мальдівах, вийшла за чоловік за мальдівця і керує фірмою, яка приймає більше 10 тисяч туристів на тиждень. Вона відкрила мені виворіт островів. А ви знали, що найдешевше проживання на Мальдівах – гьестхауз за 27-30 баксів на добу? Не вірите-дивіться на букінгу. А найдорожче-приватний острів Cheval Blank Private Island приблизно за півмільйона доларів на тиждень)) є вілли по 40 000 доларів на добу. Сніданок включений🤣", - зазначив він у публікації.

Дмитро Комаров, скріншот: Instagram
Дмитро Комаров, скріншот: Instagram

Далі він надав статистику, в якій говориться, що найбільш продавані тури йдуть за вартістю від 1400 до 3000 доларів на тиждень. Однак є тури і по 800, будучи все ж менш популярними, за словами Дмитра Комарова. Телеведучий у публікації зазначив киянку Марину, у якої рекомендує проконсультуватися, якщо хтось планує або думає про Мальдіви.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Як дешевше, а де "по-багатому", де тихо, а де з дискотеками, де корали і риби, а де просто пісок, де багато народу, а де порожні пляжі. Жартували про зйомки нового сезону #мирнаиванку на Мальдівах. Я теж жартував, що мрію тут зняти "виворіт 5-зіркових готелів"🙂. На жаль, диких племен на Мальдівах немає. Зате відпочинок-фантастика. Саме Марина порадила мені Дайвінг зі скатами і акулами. У минулому пості обіцяв вам відео. Змонтував) дивіться в каруселі", - додав Комаров.

Він пообіцяв самому собі після Пакистану "відіспатися тиждень без будильника" і незважаючи на це, майже кожен день о 8 ранку перебував на кораблі зі спорядженням для дайвінгу. Дмитро зазначив, що саме фантастичне занурення відбулося з ним першого січня, будучи єдиним учасником групового туру. Телеведучий знаходився в зграї з тисяч риб, десятків скатів і декількох акул.

Дмитро Комаров, скріншот: Instagram
Дмитро Комаров, скріншот: Instagram

"Я закохався в Мальдіви. Нереальна атмосфера. Неповторний. Колір води, пейзажі-все це якось автоматично наповнює тебе гормонами радості. Все навколо здається красивіше, смачніше, краще, а запам'ятовується особливо. Дивіться мої проби пера в стилі Кусто😊", — підсумував він.

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" показав свою улюблену "іграшку" для дорослих

Як повідомляв "Знай.ua", Комаров зі "Світу навиворіт" вирушив за кордон без української гордості: "Не потрапило у валізи"

Знай.ua писав, Комаров зі "Світу навиворіт" видав, з чим зіткнувся в найнебезпечнішій країні світу: "Притупляє страх"