Нещодавно відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска Україна" в соцмережі Instagram глядачів попросили допомогти детективам дізнатися, хто виступав у другому випуску шоу під маскою містичного Мольфара з піснею А'Студіо "Так само як всі".

Цілком можливо, що це міг бути співак Mеlovin (Констянтин Бочаров), телеведучий Павло Костіцин або його колега Андрій Доманський.

"Хто може приховуватися під маскою Мольфара?Голосуйте в коментарях цифрою 1/2/3 або пишіть свій варіант 👇 Чи зміняться ваші здогадки, дізнаємося вже цієї суботи, 13 лютого о 21:00 на каналі Україна", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Не знаю хто це, але дракона люблю 😆", "Меловін", "Павло Зібров", - написали користувачі соцмережі.

Нагадаємо, мужній Носоріг переспівав Антоніо Бандераса і спантеличив детективів шоу "Маска".

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Аліна Гросу дала пряму підказку глядачам "Маски". Можливо, саме вона ховається під маскою чарівної Троянди.

Також портал Знай.uа писав, як Оля Полякова образила Тіну Кароль на шоу "Маска": "Першою сказала Настя Каменських".