Наташа Корольова похвалилася мамою-іменинницею, яка у свої 75 залишається красунею і пустункою.

Зірка російської естради українського походження Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами та фотографіями.

Цього разу артистка похвалилася своєю мамою-красунею. Корольова опублікувала коротке відео, на якому її мама Людмила позувала для фотографа. Святкову фотосесію вона влаштувала в честь свого 75-річчя.

Як видно з кадрів, пані Людмила досить яскраво нафарбована, її пишне вбрання з відкритими руками додає свіжості. Іменинниця прикрасила себе великими перлами.

Перед камерою мама Корольової поводила себе розкуто та виглядала щасливою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мама готується до вечірки з нагоди свого 75-річчя! Обіцяла мені клятвенно, що пустувати сильно не буде, по легкому!!! Віриться з трудом, знаючи мою маму!", - підписала відео Наташа Корольова.

Нагадаємо, Наташа Корольова похвалилася пишними сідницями

Як повідомляв портал Знай.ua, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.