Катерина Реп'яхова, молода дружина українського співака Віктора Павліка, зараз вагітна. Вона розповідає про свій досвід у соціальних мережах і ділиться у тому числі й несподіваними відкриттями.

Про одне з останніх відкриттів Реп'яхова розповіла у сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" — виявилося, що в неї з'явилася алергія на холод.

Жінка встигла запевнити, що нічого страшного тут немає, і таке трапляється у вагітних, проте наслідки вона все ж продемонструвала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

З цією проблемою їй навіть довелося звернуся до дерматолога — вона хвилювалася через стан своєї шкіри. Але він зміг її заспокоїти, надавши необхідну інформацію.

Взагалі Реп'яхова взагалі доволі часто ділиться подробицями свого лікування, щоб дозволити іншим людям використати її досвід. Наприклад, свого часу вона розповіла про лікування від циститу і його складність.

Раніше ми повідомляли, вагітна дружина Павлика змінилася до невпізнання, чоловік буде здивований.

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Павлик проговорився про стать майбутньої дитини.