Олександра Кучеренко-популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе архівне фото з найбільшого на території Гонконгу острова Лантау, позуючи поруч з биком, який приліг посеред вулиці, щоб відпочити.

Так, артистка зворушливо привітала численних шанувальників з офіційно набраним чинності роком Бика 2021, адже незважаючи на таке свято, як Новий рік 31 грудня існує ще й китайський Новий рік, який настав 11 лютого о 19 годині 7 хвилин за Гринвічем. До слова, китайський Новий рік відзначають не за григоріанським календарем, а за місячним.

"Пора брати бика за роги!😁
Адже з сьогоднішнього дня офіційно в силу вступає новий символ китайського гороскопу!
Ось цього рогатого красеня ми зустріли, коли були у великому парку в Гонконзі - вони там вільно гуляють.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

І я відразу ж подумала про те, що мені точно потрібно зробити фото зі своїм знаком, в рік якого народилася.
Уявляєте, цієї зими мої батьки знайшли в коробці з ялинковими іграшками мій малюнок бичка, який я намалювала 12 років тому. Мені тоді було 11))

Страшно навіть уявити, що буде ще через +12 😁 😁

Нехай 2021 буде роком успіхів і щастя! Є тут ще серед вас, друзі, що народилися під символом працьовитого Бика?)"

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.