Дарина Петрожицька дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що втратила дитину.

Відома українська актриса, яку всі добре знають за головною роллю в серіалі "Пипік", учасниця "Танців з зірками" 29-річна Дарина Петрожицька втратила дитину на третьому місяці вагітності. Його батьком був тепер вже колишній чоловік Дарини Олексій Петрожицький. Про це акторка розповіла в інтерв'ю ведучій Маші Єфросиніній.

За словами Петрожицької, вона завагітніла, коли була студенткою четвертого курсу Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого.

Дарина розповіла, що вона готувалася до шлюбу з нареченим Олексієм Петрожицьким. Тоді вона перебувала на третьому триместрі вагітності. І за день до 3 місяця, у неї стався викидень.

"Я завагітніла. І не доносила буквально день до третього місяця. Але весілля ми призначили, бо ... ну як же - буде дитина! І так сталося, що стався викидень. Але весілля вирішили не відміняти", - розповідала артистка.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Це сталося, коли вона поїхала відвідати свою маму в Чернігові.

"Мене так трясло в маршрутці. Захворів живіт. Під вечір забрала швидка, а в 3.00 почалася кровотеча. Коли трапився викидень - це була ніч, мені вкололи наркоз. Вранці я прокидаюся і розумію, що все", - поділилася вона спогадами.

Актриса зізналася, що розповіла свою історію для того, щоб підтримати жінок, яким доведеться пережити подібне.

"Це не кінець життя. Тому що мені в той момент і кілька років після цього здавалося, що це кінець. Я святкувала день народження цієї дитини. Він повинен був народитися 18 лютого, і я щороку про це думала:" Зараз би моїй дитині було б стільки-то років ". Цього не треба робити. так сталося, значить, так треба було", - поділилася вона.

Нагадаємо, хвора на коронавірус Петрожицька влаштувала танці на парковці

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Сумська розповіла, як втратила третю дитину

Також Знай.ua писав, у серіалі від творців "Папіка" трапився сексизм