Дієго Лонго - колишній асистент Мірчі Луческу, який розповів про те, якою мовою спілкуються в київському клубі.

Він заявив про те, що Луческу знає багато мов, і іноді навіть може донести щось гравцям без слів, просто показуючи. Лонго зазначив, що можна навіть навчитися футболу, дивлячись просто на Мірчу або просто перебуваючи поруч. Про це стало відомо завдяки підкасту UKRFUT24.

"Всередині колективу він спілкується українською, якою володіє не на 100%, але говорить нею, розуміє. Також на прекрасно знає італійську, Румунську, португальську. Його асистент Карас переводить з румунської на українську і навпаки. Футболісти добре все розуміють. Вони вловлюють все, що їм говорять. Був здивований цьому. Деякі з них говорять дуже хорошою англійською-Миколенко, Забарний, Сидорчук. Деякі не говорять англійською, але вони розуміють, чого ти від них хочеш", - додав колишній асистент Мірчі Луческу.

І зазначив, що все ж, якщо вони бажають перейти в інші чемпіонати, слід знати англійську краще. Наприклад, Супрязі, за його словами, потрібно вчити іноземні мови, якщо він хоче виїхати в один з європейських чемпіонатів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, "Динамо" втратило Вербича, хлопцеві не позаздриш: "Гравці скаржаться..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Динамо" забило гол у ворота "Динамо", матч закінчився 1:0

Знай.ua писав, динамівець де Пена зіграв у футбол розпеченим на тисячі градусів " м'ячем"