Вища рада правосуддя ініціює запуск пілотного проекту розгляду справ про адміністративні правопорушення з боку штучного інтелекту на базі одного з українських судів першої інстанції.

У ВРП вважають, що таким чином проект дозволить напрацювати практичний матеріал з розгляду найбільш поширених незначних правопорушень з формальним складом. Це надасть можливість до створення уявлення про практику застосування норм права, труднощі в їх судовому тлумаченні, а також про помилки і їх різні заходи подолання. Згодом можна знизити рівень навантаження.

Валдіс Домбровскіс - раніше віце-президент Єврокомісії - заявляв те, що корупція гальмує процес реформ в Україні. Тому він закликав до реформи судової системи і зазначив, що ключові інститути повинні мати можливість виконувати свою роботу без будь-якого втручання і отримати незалежне і сильне керівництво. Вища рада правосуддя вирішила узгодити законопроект розпорядження Кабміну "Про затвердження плану заходів з реалізації Концепції розвитку штучного інтелекту в Україні".

Нагадаємо, ринок майбутнього: Bosch отримав замовлення на автомобільні комп'ютери на мільярди євро

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", нейромережа навчили створювати реалістичні фотографії неіснуючих людей. Система була навчена на десятках тисяч фотографій, зроблених в студії Generated Media.

Знай.ua писав, в мережі з'явилася гра, в якій геймери нададуть терапевтичну допомогу штучному інтелекту