Наші читачі знають, що в ці лютневі дні Україну сильно засипало снігом, а за вікном люті морози. Такої зими українці не бачили вже давно, її ледь можна назвати європейською.

У мережі з'явилося фото, яке змусить розчаруватися в компанії "Укрзалізниця" ще більше, ніж новини про захмарні зарплати топ-чиновників залізничного перевізника.

Про це стало відомо завдяки публікації колишнього губернатора Запорізької області та народного депутата України Олексія Кучеренка в мережі Facebook.

Публікація Олексія Кучеренка, скріншот: Facebook
Публікація Олексія Кучеренка, скріншот: Facebook

Так, в одному з поїздів української електрички люди їхали разом зі снігом. Дивує той факт, що на підлозі сніговий покрив такий же, як і на вулиці - назвати це тим, що "люди взуттям нанесли" не вийде. Краще подивіться самі, і ви в цьому переконаєтеся.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Почесний залізничник Сергій Лещенко в курсі?!",- ось так підписав фотографію Олексій Кучеренко, звертаючись до члена наглядової ради компанії "Укрзалізниця" Сергія Лещенка.

Варто також зазначити, що українці почали активно коментувати публікацію: "Київ - Жмеринка. 100 пудів!", "Радує, що депутати в курсі. Припинить падати сніг, прийдуть до Ради і напишуть запит, Лещенко в курсі.", "В курсі, мабуть, в курсі євро або доларів...", "За що ті "державні діячі" Укрзалізниці отримують сотні-тисячні зарплати!? І все злодюгам мало! Боже, як сумно дивитися на все це!", "Та ні! Їм це не цікаво! Вони "думають" про стан бетонних шпал, міряють ширину і довжину шляху, "праці" пишуть! Не до якихось "дрібниць"! Сніг, він і сам розтане!".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно компанія "Укрзалізниця" запустила в роботу спеціальні чат-боти в Viber і Telegram. У такому чаті можна перевірити розклад поїздів, а також купити квитки на "Інтерсіті+".

Раніше повідомляли, реформа УЗ - це наближення до нормативів ЄС, і ми повинні її провести - політолог.

Як повідомляв Знай.uа, пріоритети УЗ-анбандлінг, виведення пасажирської філії зі збитків та інвестиції, - експерт.

Знай.uа писав, "Укрзалізниця" посадила харків'янина в поїзд з клопами: мало не загризли.