Українсько-американського танцюриста та телеведучого Максима Чмерковського запідозрили у романі з поп-дівою Дженніфер Лопес. Українець запалював з американської співачкою на одній сцені.

Брутальний танцюрист із країни "Американського пирога" Максим Чмерковський став першим холостяком України. Його обраницями у фіналі були Саша Шульгина і Яна Соломко. На очах мільйонів вони билися за серце Макса, однак, обидві українки лишилися з носом.

Та через багато років цей любовний трикутник мігрував за океан у повному складі. І ця історія отримала друге дихання за участю світових зірок, серед яких була і Дженіфер Лопес. Саме її крутив у танці наш Максим Чмерковський.

Після цього виступу Америку ще довго судомило від питання - чи були стосунки у Джей Ло із нашим Максимом.

Про те, як склалося американське життя Максима Чмерковського та фіналісток першого українського шоу "Холостяк" дивіться у відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Максим Чмерковський став батьком

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця першого сезону шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна розповіла, як потрапила в пастку шахраїв у США.

Також Знай.ua писав, "Холостяк" Макс Михайлюк розважився в спальні з новою пасією і показав це всім