Воротар київського "Динамо" Денис Бойко і Валерія одружені вже як дев'ять років і виховують сина. Як і в кожній парі, у подружжя виникають суперечки й розбіжності, але їм вдається з ними справлятися.

Про деталі свого спільного життя Денис і Валерія розповіли в інтерв'ю JetSetter.

Розповідаючи про побут, пара всіляко уникала подробиць. Про розподіл домашніх обов'язків, наприклад, вони намагалися не говорити, обмежуючися досить універсальними фразами. "У нас немає розподілу як такого. Я завжди намагаюся допомагати Валерії по дому. Та й у всьому іншому теж", — сказав Денис. Цьому вторила і Валерія: "Все робиться за бажанням і залежить від нашого настрою".

Денис та Валерія Бойко, фото з вільних джерел
Денис та Валерія Бойко, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Але схоже, що у родині постійно зайнятого зборами й тренуваннями спортсмена царюють все ж традиційні порядки.

"Звичайно, здебільшого домашні обов’язки — це те, чим займаюся я, але хлопчики завжди і в усьому мені допомагають, якщо це необхідно", — пояснює Валерія.

Футболіст же відзначив, що через строгість дружини, у деякі сфери він намагається взагалі не влазити: "У Валерії є пунктик з приводу чистоти та гігієни в домі. Коли вона готує, на кухню краще не заходити. Та й ми з сином завжди допомагаємо їй у всіх побутових моментах".

Денис Бойко
Денис Бойко

Відвертою Валерія була і щодо того, чи важко бути дружиною футболіста. "Вважаю, що зовсім не важливо, хто за професією твоя кохана людина. У моєму випадку серед плюсів можу назвати можливість жити в інших країнах, знайомитися з різними культурами, пізнавати одне одного в незвичному соціумі й новому побуті. Це зміцнює стосунки. Часті збори, з’їзди, ігри — для багатьох це «мінус», але для мене, безумовно, «плюс». Адже насамперед це дає можливість скучити одне за одним. Думаю, коли у ваших стосунках є взаємна довіра, відстані йдуть на благо. Але є й інша сторона медалі. Якщо у вас якась важлива подія, а в чоловіка з’їзд або гра — його, на жаль, не буде поруч", - зізнається жінка.

Нагадаємо, Зінченка з величезним фінгалом висміяли вболівальники: "Коронний справа від Влади Седан?"

Як повідомляв "Знай.ua", Мессі влаштував фанату найкращий день у його житті прямо в машині: "Чи можеш ти дати мені..."

Знай.ua писав, Вербич "виправдався" за Динамо після провальної нічиї: "Ніхто не розуміє правила"