День святого Валентина, фото: flower-shop.com.ua
День святого Валентина, фото: flower-shop.com.ua

День всіх Закоханих 2021: найкращі привітання на 14 лютого

Ось уже на носі улюблене свято всіх закоханих - День святого Валентина. Раніше багато хто не надавали значення цьому дню, але після 2020 року стали розуміти, наскільки важливо дарувати любов своїм близьким. 14 лютого - відмінний день, щоб зізнатися в своїх почуттях не байдужій людині або нагадати близьким, наскільки сильно ми їх любимо. Представляємо вам найкращі привітання на День святого Валентина.

Комунальники, скріншот: Telegram
Комунальники, скріншот: Telegram

Українські комунальники прибирають невидимий сніг на дорогах: від спецтехніки летять іскри

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В Одесі, як і в багатьох інших українських областях, погіршилися погодні умови. В інтернеті з'явилося відео, на якому відображено "найвпертіших комунальників у світі". Так як вони, на вулиці, де вже зійшов сніг, продовжували працювати на спецтехніці з опущеною лопатою, "прибираючи" голий асфальт.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

"Укрзалізниця" перетворила вагони на морозильник, пасажири просто потопають у снігу

У мережі з'явилося фото, яке змусить розчаруватися в компанії "Укрзалізниця" ще більше, ніж новини про захмарні зарплати топ-чиновників залізничного перевізника. Про це стало відомо завдяки публікації колишнього губернатора Запорізької області та народного депутата України Олексія Кучеренка в мережі Facebook.

Курс долара, фото: Znaj.ua
Курс долара, фото: Znaj.ua

Тріумфальне зростання гривні закінчилося, долар і євро повертаються

Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс гривні на 14 лютого 2021 року. Останній банківський день минулого тижня - 11 лютого - нарешті завершив тріумфальне зростання гривні, яке вже потроху починало напружувати людей зі заощадженнями і доходами у валюті. Тепер долар виріс на 7 копійок і зупинився на позначці 27.83 грн/$.

Засідання РНБО, сайт президента
Засідання РНБО, сайт президента

Зеленський наважився на жорсткі заходи: в ОП розповіли, що буде на засіданні РНБО

Володимир Зеленський доручив Голові Ради національної безпеки Олексію Данилову підготувати проведення засідання на 19 лютого. Відомо, що деякі питання засідання обговорюватимуть у закритому режимі.

"Загрози національній безпеці держави, які мають бути усунені, вимагають обов'язкових жорстких рішень у межах, визначених Конституцією України та чинним законодавством", - інформують в офісі президента.