З Хорватії прийшли новини про долю нелюда, який жорстоко розправився з вагітною українкою. Відомо, що вирок чоловікові винесли в окружному суді хорватського міста Спліт.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з Хорватських телеканалів.

За інформацією журналістів, ще в 2013 році громадянин Хорватії приїхав у Дніпро до української подруги Ганни, з якою перебував у стосунках. Пара познайомилася на відпочинку, Їхні стосунки стрімко розвивалися, проте жінка вирішила припинити роман.

Українка і хорват, скріншот: Twitter
Українка і хорват, скріншот: Twitter

Того дня покоївка готелю в Дніпрі виявила під ліжком тіло вагітної жінки. Чоловік, який жив у номері, встиг перетнути кордон і втекти з України. Підозрюваного оголосили в розшук Інтерполу. Затримати його вдалося лише в 2019 році.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пізніше стало відомо, що злочинець розлютився на жінку, яка вимагала залишити її в спокої, і забив її на смерть. Українським правоохоронцям вдалося зібрати докази провини іноземця. Зібрані дев'ять томів кримінального провадження і всі експертизи довелося перекладати на хорватську мову.

Зрештою хорватський суд визнав 36-річного Браніміра Чалету винного у навмисному вбивстві вагітної Українки. Його засудили до 35 років в'язниці.

Варто також нагадати нашим читачам, що в одному з польських міст сталася резонансна НП, там 15-річний хлопець зарізав ножем 13-річну вагітну дівчину з якою мав близькі стосунки. 15-річний Какпер з Битома на півдні Польщі забив ножем свою 13-річну однокласницю Патрицію, з якою він мав близькі стосунки. Варто зазначити, що хлопець зробив це відразу після того, як дівчина повідомила йому про вагітність.

Раніше повідомляли, 15-річний нелюд зарізав 12-річну вагітну і плюнув в обличчя батькам: "Я не хотів дитину!".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві малолітки влаштували "лінію вогню" жителям Троєщини: "Це ж діти, бл*ть!".

Знай.uа писав, бідолаха, який намагався вчинити самогубство, покаявся поліцейським: "Ви янголи?".