Українська актриса і зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька розповіла про зйомки нового сезону і кому її серце належить на даний момент.

Про це стало відомо після інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що нещодавно завершилися зйомки другого сезону комедійного серіалу "Папік", виходу якого українці з нетерпінням чекають. Головна героїня Дар'я Петрожицька, яка грає роль дівчини Лізи, заявила, що їй було сумно закінчувати цю історію, проте процес зйомок доставив їй масу задоволення.

Дар'я Петрожицька та Станіслав Боклан / скріншот з відео
Дар'я Петрожицька та Станіслав Боклан / скріншот з відео

Петрожицька розповіла, що частина серіалу знімалася в сонячній Одесі ще влітку, тому у них зі Станіславом Бокланом був час, щоб прогулятися по набережній або поваляться на пляжі. За день до зйомок, коли вони прибули в Чорноморськ і вирішили пройтися по набережній, багато дізнавалися їх і підбігали, щоб сфотографуватися: "Я відчувала себе якоюсь Брітні Спірс".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Петрожицька зізналася, що незважаючи на різні покоління, їй було комфортно працювати з Бокланом: "Це людина, якій 61 рік, а він настільки сучасний".

Актриса розповіла, що останнім часом їй здається, що вона заміжня за своєю роботою, оскільки у неї абсолютно немає часу на відносини. І тим не менш, серце її вже зайняте:"Можна сказати, що не вільне моє серце, але часу все одно не вистачає". Дівчина зазначила, що її коханий не пов'язаний з акторським середовищем.

Нагадаємо, що Дар'я Петрожицька дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що втратила дитину.

Як повідомляв портал Знай.иа, скандал на" Танцях з зірками", Петрожицька з" папіка " попросилася піти з шоу.

Також Знай.иа писав, що Настя Каменських взялася за стегно Олега Винника і здивувала шанувальників.