Популярну російську співачку Лоліту Мілявську помітили в компанії Миколи Баскова, який намагався її поцілувати.

Відповідні знімки з'явилися на фан-сторінці зірки в Instagram.

Відомо, що майже рік тому відома російська виконавиця Лоліта Мілявська розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком фітнес-тренером Дмитром Івановим. Незважаючи на те, що розлучення далося їй важко, співачка продовжує жити і навіть встигла закрутити роман з таємничим чоловіком, молодше неї на 8 років.

Однак нещодавно в мережі з'явилися романтичні знімки Лоліти Мілявської ні з ким іншим як з Миколою Басковим. Така новина стала справжнім потрясінням для фанатів - шанувальники знали про їхні теплі дружні стосунки, проте такого ще не бачили.

На опублікованих фото можна побачити виконавців, які стоять в обнімку і тягнуться один до одного губами. Незважаючи на те, що Микола Басков намагався зробити злегка комічний вигляд, Лоліта явно витала в хмарах і чекала поцілунку свого колеги.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Залишається лише гадати - чи були ці фото лише проявом дружніх почуттів, або між російськими поп-зірками дійсно зав'язався роман.

Нагадаємо, що Бузова після розставання з коханим зробила це з досвідченою Лолітою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лоліта несподівано покращала після розлучення, але сподобалася не всім.

Також Знай.иа писав, що Лоліта Мілявська розповіла фанатам про майбутні концерти.