Наталія Корольова привітала своїх фанатів і підписників зі святом Валентина, але замість взаємних побажань знову наштовхнулася на хейт.

Російська співачка українського походження Наталя Корольова поділилася відео на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. Відео знято на одному з паризьких будинків: Корольова у вишуканому прозорому червоному халаті-кімоно та чорному корсеті простягає руки до свого чоловіка Сергія Глушка, більш відомого як Тарзан. Той у червоних штанах з голим торсом підходить до дружини, вони обнімаються і милуються. Це все відбувається під завивання вітру і романтичну пісню французькою мовою. Корольова у підписі до відео побажала усім любові.

Її підписники не відреагували на побажання, а перейшли в наступ на чоловіка співачки. Різка ненависть до нього спричинена минулорічним скандалом, в якому з'ясувалося, що чоловік зраджує Корольовій.

Підписники писали: “До чого є неприємний тип! Через нього і відписуюся. Наташа і син чудові”.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Інший коментатор був навіть більш радикальний у своїх висловлюваннях: “Наташа клас, а цей все на публіку працює. Наташ ну не показуй його з собою тільки своїх шанувальників відштовхує цим вічно голим як ніби нічого пристойного одягнути немає, чоловік повинен з такою гарною жінкою ... одягнути, а то бомж якийсь”.

Нагадаємо, Наташа Корольова похвалилася пишними сідницями

Як повідомляв портал Знай.ua, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.