Про те, що принц Гаррі та його Дружина Меган Маркл чекають другу дитину стало відомо у неділю, 14 лютого - у день Святого Валентина. Як виявилося, у цей же день 37 років тому про свою другу вагітність повідомила й принцеса Діана.

Герцоги Сассекські Гаррі і Меган про радісну новину сповістили на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Це повідомлення з'явилося рівно через 37 років після того, як на перших сторінках світових ЗМІ оголосили, що принцеса Діана в очікуванні принца Гаррі. Про це нагадує DailyMail.

Принц Гаррі і Меган Маркл, instagram.com/dukeandduchessofsussexdaily
Принц Гаррі і Меган Маркл, instagram.com/dukeandduchessofsussexdaily

Принцеса Діана оголосила про вагітність з Гаррі 13 лютого 1984 року, щоб дозволити світовим ЗМІ підготувати обкладинки газет на наступний день.

Водночас Гаррі та Меган представили своє оголошення чорно-білим зображенням пари. Принц ніжно поклав руку на голову Меган, яка лежить у нього на колінах під деревом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто зауважити, що ця новина з'явилася через кілька місяців після того, як Меган розповіла, що втратила другу дитину через викидень.

Принцеса Діана, фото: dailymail.co.uk
Принцеса Діана, фото: dailymail.co.uk

У Букінгемському палаці повідомили, що королева Великої Британії Єлизавета II "зачарована" новиною про очікування другої дитини принцом Гаррі та Меган Маркл.

Нагадаємо, у січні 2020 го принц Гаррі та Меган Маркл оголосили, що відмовляються від обов'язків членів королівської сім'ї, а у квітні того ж року вони перебралися жити в США.

Нагадаємо, Меган Маркл вагітна – офіційно. Відома голлівудська актриса і дружина британського принца Гаррі Меган Маркл знову вагітна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета ІІ вдев'яте стала прабабусею: принцеса народила хлопчика. Принцеса Євгенія народила чоловікові первістка, а королеві ще одного правнука

Також "Знай.ua" писав, що британський палац викреслив ім'я Меган Маркл з сертифіката про народження її сина. Ім'я Меган Маркл прибрали зі свідоцтва про народження її власної дитини