Головна "Холостячка" країни Ксенія Мішина показала, як розважається на відпочинку в Домінікані зі своїм обранцем Олександром Еллертом і дітьми. Кумедні фото вона опублікувала в Instagram.

"Знайдіть одну відмінність👇 😆", - написала Ксенія.

У пості актриса опублікувала 4 фото, на кожному з яких в прозорій блакитній воді позував кожен з відпочиваючих їх веселої сім'ї.

Ксенія, Платон і Еля на своїх фото на тлі морського пейзажу тягнуть руки в камеру і тільки Саша виставив в об'єктив свої ноги, а вірніше і зовсім витягнув до глядача свої п'яти.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олександр Еллерт, фото: Instagram
Олександр Еллерт, фото: Instagram

Шанувальники прийшли в захват від почуття гумору Еллерта і написали безліч теплих слів і компліментів їм, а також відзначили як їх люблять. Однак знайшлися і ті, хто позаздрив закоханим і сказали, що єдина відмінність, яку вони бачать – це між літом і зимою.

"Всі люди як люди , а Эллерт супер зірка", "Саша", "Неймовірна", "Відмінність в тому, що у воді було краще, ніж у зими☹️", "Одна відмінність - Эллерт😂😂", " Руки - ноги, Ксю і Саша🙌🙌🙌", " Які ж ви милі і класні😍", "Як же ми вас любимо😍кайфові наші", " Які ви позитивні і щасливі, нехай так буде завжди ❤️💚😍", "Класні", " А де в Києві такі місця???😆", "Кайф", "Саша, звичайно ж відзначився 😂", "ото кадр 👣", "Отлічіє в тому, що ви в літі, а ми в зимі 😂", " 😅 у кадр 👣", "Знову п'яти", " Різний ракурс😂", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Мішина показала, як над нею знущається Еллерт в Домінікані.

Як повідомляв "Знай.uа", оголена Мішина осідлала Еллерта, не соромлячись нікого.

Також "Знай.uа" писав, що напівоголена холостячка Мішина обхопила Еллерта ногами і присмокталася.