У понеділок, 15 лютого, на околиці окупованого Луганську на газорозподільному вузлі стався сильний вибух і пожежа. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на бойовиків і повідомлення в соцмережах.

Відомо, що вибух стався в районі Великої Вергунки близько 22:05 за київським часом. В даний час фахівці газової служби намагаються перекрити подачу газу в пошкоджений трубопровід.

Зараз на місці вибуху і пожежі працюють місцеві пожежники, працівники екстрених служб і "правоохоронці". За даними місцевого агентства, висота полум'я досягає 20-ти метрів.

"Приблизно о 23:05 стався вибух невстановленого походження з подальшим загорянням на газорозподільному вузлі в Луганську по вулиці друга Біломорська. Висота полум'я досягає 20 м", - йдеться в повідомленні.

При цьому окупована влада не повідомляє про жертви або постраждалих в результаті аварії. Також невідомо, що саме стало причиною вибуху.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, воїн Збройних сил України підірвався на міні на Донбасі: окупанти отримали по заслугах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Горлівці вибухнув ватажок путінських терористів, поруч сиділа маленька донька.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі українські герої підірвалися на невідомій вибухівці: є загиблі.