Український стендап-комік Влад Капица потрапив у бійку не по своїй волі на виступі в київському клубі. На нього накинувся з кулаками депутат з партії "Голос" Костянтин Богатов. Про це сам комік розповів в Facebook.

"Це короткий пост про мою бійку з депутатом Київміськради. Зі мною все ок. Синяк, трохи здерта від дверей шкіра на руці, та зламані окуляри, які я привів в напівюзабельний стан. Перший виступ мого стендап-туру відбувся 14 лютого. Це Київ, я домовився про івент в залі кінотеатру Братислава, в якому ми вже організовували два рази стендап і один раз живий подкаст", - пише він.

Хлопець розповів, що заздалегідь адміністратор фразами"уважаємий человек" попередила про те, що на виступі буде присутній депутат.

"Стендап почався. Діма Поліщук виступає десь третю хвилину, люди сміються, я стою кайфую, спершись біля виходу із залу. Тут бачу, що чоловіка, який візуально виділяється за віком, починає щось турбувати, він рухається туди-сюди і в якийсь момент встає і починає бурмотіти "Зупинити! Що тут? Як таке може бути? Які мати? А де світло?”. А я стою спершись на щиток, який контролює світло в залі. Діалог наступний:

- Що сталося?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

- Звідки тут мати?

- Тут було заявлено, що тут мати будуть.

- Ні не буде тут матів!

- Чого?

- Ну того що тут не буде матів, залишайтеся!

"Після цього він б'є мене по обличчю, попутно зачіпаючи телефон, яким я знімав його. 
Телефон вилітає, відео вимикається, але частина зберігається. Потім я блокую наступний удар, ловлю його і відштовхую. Це сталося буквально за секунд 20. Від стрімкості ескалації конфлікту я прихуїв, звичайно. Стоїть навпроти мене озвіріле тіло. Крикнув "допоможіть", щоб не бити його. Збіглися люди. Ще побикував, пострибав до нас, і почав затирати щось про культуру і доводити нам те що світ не такий як повинен бути, а він знає як повинен бути. Люди поки викликали поліцію, я продовжую вести формальний діалог, поки дізнаюся у адмінів чи є хтось хто може його вивести. Виявляється, єдина людина, яка може спробувати допомогти приїде тільки через 40 хвилин, а на місці тільки Адмін Олена, яка на слова "він в обличчя мене вдарив, давайте виведемо" відповідає типу "він же старша людина, майте повагу", "я вас не приймала вас сюди як стендаперів, я не знала вашу тему", "як ви можете" ну і ви зрозуміли", - зізнався Капиця.

Скріншот поста, Влад Капіца
Скріншот поста, Влад Капіца

Скріншот поста, Влад Капица
Скріншот поста, Влад Капица

Скріншот поста, Влад Капица
Скріншот поста, Влад Капица

У партії Голос озвучили офіційну позицію щодо поведінки їхнього депутата і назвали його неприпустимим і ганебним.

"Партія "Голос" вважає неприпустимою поведінку нашого депутата в КМР Костянтина Богатова. Вважаємо інцидент, який стався в Арт-центрі "Братислава" ввечері 14 лютого ганебним. Ми засуджуємо висловлювання і дії депутата Богатова. Щиро приносимо вибачення особисто стендаперу Владу Капіце. І тим, хто став свідком неприпустимих висловлювань і дій під час концерту. Подібна поведінка Костянтина Богатова несумісна з цінностями партії "Голос", - сказано в повідомленні.

Скріншот поста, партія " Голос"
Скріншот поста, партія " Голос"

Раніше ми повідомляли, львівські депутати влаштували дикий мордобій на сесії.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві босий швейцарець ледь не замерз на смерть біля метро

.Також "Знай.uа" писав, що українців тероризує банда неадекватів, тримають в страху ціле місто, застрелили прямо на вулиці.