З Австралії, де нещодавно знову горіли лісові насадження, прийшли дуже цікаві новини. Так, 12-річна австралійська школярка записалася до загону добровольців "чистильників" могил. Але в загоні вона була одна... з чотирьох років.

Про цю історію повідомляє агентство BBC News в мережі Instagram.

ТіДжей Кліман, фото: Instagram
ТіДжей Кліман, фото: Instagram

Все почалося з того моменту, коли дівчинка вирішила побороти боязнь привидів. Щоб чотирирічна ТіДжей Кліман припинила боятися привидів, вони з матір'ю почали забиратися на могилах, очищаючи плити.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Минуло вісім років і дівчинка досі не покинула це заняття, так як вважає, що таким чином приносить користь суспільству. У свої 12 ТіДжей вже є лауреатом Дня Австралії за громадську роботу в своєму районі. Своїм прикладом дівчинка бажає донести до інших, що і вони можуть приносити користь, роблячи що-небудь для суспільства, в якому живуть.

ТіДжей Кліман, фото: Instagram
ТіДжей Кліман, фото: Instagram

ТіДжей ходить прибирати на могилах двічі на тиждень, незважаючи на перенесену операцію на руці. За словами юного "мисливця на брудні пам'ятники", навіть незнайомі люди підтримують її, коли бачать її за роботою. У 2021 році Кліман буде 13 років, вона вже не боїться привидів і поборола свій страх.

Раніше повідомляли, трійнят в дитячій розбудив привид: "З ким вони розмовляють?".

Як повідомляв Знай.uа, франківські екстрасенси поправляють чакри і чистять ауру через смартфон - "Кидайте на Вайбер".

Знай.uа писав, на Буковині терміново евакуювали цілу школу, діти в небезпеці: цей запах...