Російська співачка МакЅим (Марина Абросимова) змогла пережити наслідки фатальної автомобільної аварії і повернулася на сцену і навіть презентувала нову пісню "спасибі".

Після аварії співачка довгий час не з'являлася на публіці і приховувала свою зовнішність від фанатів. Однак за місяці наполегливої роботи над собою їй вдалося відновитися і вона знову радує шанувальників не тільки яскравими фотографіями.

Аварія навіть змусила її думати про завершення музичної кар'єри. Але завдяки силі характеру і завзятості вона знову вийшла на сцену.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зараз у артистки безліч фотосесій і роботи в студії. Крім того, їй вдалося повернути свою струнку форму і вона навіть показує шматочки своїх тренувань з тенісу і з боксу фанатам.

Співачка МакЅим вперше розповіла про наслідки фатальної аварії, в яку потрапила в 2019 році, восени 2020 року.

"Я потрапила в досить серйозну аварію, пролежала в лікарні два місяці – спочатку за кордоном, потім вже в Росії. Мені довгий час не можна було ні ворушитися, ні вставати. Я вставала тільки з підтримкою", - сказала МакЅим.

Вона додала, що не отримала переломів при ДТП, проте у неї "були дуже серйозні пошкодження".

"Я тоді поправилася дуже сильно, аж на 15 кілограмів, тому що не можна було рухатися", - зазначила виконавиця.

Через це Марині навіть довелося оголосити про завершення музичної кар'єри.

"Потім були ускладнення з судинами головного мозку, моторошні головні болі, які не можна було стерпіти. Я просто лежала і розуміла, що мені потрібно виходити на сцену, а я не могла встати. Довелося оголосити про те, що я покидаю сцену", - зізналася артистка.

Раніше ми повідомляли, популярна в 2010-і роки співачка МакЅим перервала мовчання і готує повернення на сцену.

Як повідомляв "Знай.uа", співачка Максим натякнула на вагітність, чоловіки застигли в розчуленні.

Також "Знай.uа" писав, що зникла МакЅим вийшла з тіні і запалила свічки, співачку "зловили" у важливий день.