У середу, 17 лютого, стало відомо про нову послугу, яка дозволяє українцям спростити процедуру придбання нового транспортного засобу.

Даний сервіс був створений за ініціативою Міністерства внутрішніх справ України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства в соціальній мережі Facebook.

"Кабмін підтримав ініціативу МВС створити новий сервіс, який спростить процедуру придбання нового транспортного засобу", - сказано в публікації.

Міністр МВС Арсен Аваков зазначив, що зміни до постанови уряду надають громадянину України можливість зареєструвати придбаний новий автомобіль просто в автосалоні та отримати повний комплект документів і номерні знаки без відвідування сервісного центру МВС.

Таким чином, юридична особа і громадяни, які придбали новий транспортний засіб, заощадять свій час і ресурси. За словами Авакова, сервісні центри МВС повністю готові до нового алгоритму роботи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, МВС створило мобільні сервісні центри для водіїв: "Приїдемо в будь-який куточок України". Такі центри допоможуть громадянам швидко зареєструвати транспортний засіб або обміняти водійське посвідчення.

Як повідомляв портал Знай.uа, камери автофіксації порушень ПДР отримали нову функцію: до чого готуватися українським водіям.

Також портал Знай.uа писав про міжнародне та національне водійське посвідчення: у МВС пояснили головну різницю.