У Російській Федерації чоловік убив 9-річну дівчинку, батько якої занадто голосно робив ремонт.

Про подробиці події повідомляють місцеві правоохоронці.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 17 лютого, в Залізничному районі міста Чита (Забайкальський край, Російська Федерація). За інформацією слідства, 33-річний місцевий житель застрелив 9-річну дівчинку з невстановленої вогнепальної зброї. В результаті поранення дитина померла.

Правоохоронці повідомили, що підозрюваний був затриманий, проти нього порушено кримінальну справу. Слідчі допитають чоловіка і вилучать предмети, що мають значення для розслідування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За інформацією Telegram-канал "Life shot", нападник випивав у себе вдома і, в якийсь момент, його почав дратувати звук з сусідської квартири, де робився ремонт. Чоловік звернувся до сусіда з проханням відкласти ремонт, проте той відмовився, посилаючись на денний час, і штовхнув нападника по ногах.

Тоді чоловік образився і відправився додому за рушницею. Він повернувся і вистрілив з ІЖ-43 в сусідські двері, за якими на той момент перебувала 9-річна дівчинка. Дріб потрапив їй в голову, що і стало причиною смерті.