Відомий телеведучий і шоумен, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв часто ділився з багатотисячною армією шанувальників особистими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 38-річний артист вирішив відповісти на питання багатотисячної аудиторії в Insta Stories. Так, один з підписників запитав у Шепелєва, чи є у нього друзі або близькі товариші з шоу-бізнесу. Цікаво, що Дмитро у відповідь розмістив спільну фотографію з президентом України Володимиром Зеленським.

"Близьких немає, але є люди, яких я дуже люблю", - написав телеведучий.

Дмитро Шепелєв і Володимир Зеленський, скріншот з Insta Stories

Також вдівець Жанни Фріске, який зараз живе в Москві, зізнався, що не може відвідати Київ, тому що йому заборонено перетинати кордон України.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я б приїхав. Але мені в'їзд закритий", - заявив Шепелєв.

Дмитро Шепелєв, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що Шепелєва багато що пов'язує з нинішнім президентом України. У 2012 році він разом із Зеленським був ведучим шоу "Червоне або чорне" на каналі "Інтер". Також до 2013-го року він вів шоу студії "Квартал 95" – "Розсміши коміка".

Раніше ми писали про те, що Дмитро Шепелєв публічно зганьбив покійну Жанну Фріске з новою коханою: "Дякую за красу".

Нагадаємо, батько покійної Жанни Фріске побажав вдівцю Дмитру Шепелєву смерті.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Жанни Фріске Шепелєв стане батьком вдруге: "Ритиметься в моїх речах, ревітиме ночами".

Також портал Знай.uа писав, що вдівець Фріске Шепелєв показав недитяче хобі семирічного сина: "Це сісі".