Хазяйка дворічного британського котика на прізвисько Фу Фу довела, що домашні улюбленці можуть сумувати, коли вони самотні. Дівчина на ім'я Мінь з китайського міста Сюйчжоу вирішила зустріти китайський Новий рік з батьками і поїхала до них на тиждень.

Як повідомляє Daily Mail, Фу Фу з нею не відправився і залишився в будинку сам. Хазяйка переживала, що це стане великим стресом для вихованця. Коту вона залишила запас корму і води, а також встановила камеру відеоспостереження, щоб іноді стежити за ним.

кіт Фу Фу, фото Daily Mail
кіт Фу Фу, фото Daily Mail

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мінь описує Фу Фу як дуже сором'язливу і "прилипливу" дитину, яка любить проводити з нею час. Тому відсутність хазяйки довела кота до відчаю. Коли Мінь вирішила в черговий раз перевірити вихованця, він розплакався, почувши її голос.

Варто зазначити, що сльозливість у кішок може бути ознакою очних інфекцій або закупорених сльозогінних протоків. Але дівчина впевнена, що пухнастик абсолютно здоровий: у нього часто виступають сльози, коли він стривожений або голодний.

Реакція Фу Фу настільки зворушила хазяйку, що вона вирішила скоротити час свого перебування в гостях у батьків та повернулася до вихованця раніше.

Нагадаємо, грайливі малюки залишилися без мами і шукають будинок: "Очі сповнені самотності та надії".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київському зоопарку півень врятував життя горили.

Також портал Знай.uа писав, що бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози.