До Президента України Володимира Зеленського звернулися з проханням скасування та припинення нарахування абонентської плати за транспортування газу територією країни. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

У тексті петиції "заборона абонплати за транспортування природного газу", автор Булега Олександр Іванович, яку він опублікував у п'ятницю, 19 лютого, у гаранта просять скасувати нарахування абонплати за газ.

"Звертаюся до Президента України, як народного гаранта, з проханням скасувати і припинити нараховувати абонплату за транспортування газу по всій території України. А також прошу скасувати всі незаконні нарахування боргів всьому українському населенню з доставки газу за весь період 2020-2021 рр", - сказано в тексті петиції.

Автор називає причиною боргів незаконні нарахування українцям за доставку газу в період за 2020 і 2021 рік.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, до нових цінами на комуналку додалися підвищення цін на автомобільне паливо, транспортні послуги та продукти харчування. Все це-основні витрати українців; нові ціни призводять до зниження рівня життя.

Витрати на якісну освіту, житло, автомобілі, подорожі та розваги скорочуються в рази. Є випадки, коли є неможливість задовольнити мінімальні життєві потреби. Про це пише портал "Всеукраїнська асоціація пенсіонерів".

Раніше ми повідомляли, кінець опалювального сезону, в Мінсоцполітики розповіли, на які субсидії розраховувати українцям в 2021 році.

Як повідомляв "Знай.uа", українці з бойлерами отримали платіжки за гарячу воду з космічними сумами.

Також "Знай.uа" писав, що як не платити за опалення, якщо в квартирі холодно, інструкція для українців.