На сторінці Державної прикордонної служби України в соціальній мережі Facebook з'явилася мила історія про поліцейського і правоохоронця-прикордонника, серця яких були з'єднані любов'ю.

У публікації йдеться про те, що сьогодні, 19 лютого 2021 року, пройшли урочисті заходи з нагоди випуску слухачів магістратури в Харківському університеті внутрішніх справ.

"Для однієї з випускниць-пані лейтенанта Дар'ї Кравець цей день став особливим, адже разом з дипломом з відзнакою вона отримала пропозицію руки і серця від свого коханого – старшого лейтенанта Державної прикордонної служби України Дмитра Клубаня. Дарина зізналася, що з Дмитром знайомі вже давно, цінує його за мужність, надійність, уважне ставлення і саме тому без вагань погодилася на пропозицію", — йдеться в публікації ДПСУ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Державна прикордонна служба України бажає закоханих лише нескінченну любов, яка повинна робити їх сильнішими і хоробрішими, а душа і серце наповнювалися ніжністю, ласкою і теплом.

Нагадаємо, колектори робили з українців-боржників зірок фільмів для дорослих

Як повідомляв "Знай.ua", прикордонники вшанували побратима, який віддав життя за Україну. У понеділок, 8 лютого, Дмитру Сірбу виповнилося б 27 років.

Знай.ua писав, рятувала життя сотні разів: легендарна вівчарка-прикордонник Етна, якою пишаються солдати