Оля Полякова потролила саму себе і заявила, що й далі буде залишатися такою, яка є.

Оля Полякова вийшла в прямий ефір у своєму Instagram, щоб прокоментувати гучний скандал з Тіною Кароль та все те, що відбувалось в мережі та медіа після нього.

Як відомо, Полякова опинилася в епіцентрі скандалу через свої висловлювання на адресу Кароль.

Певний час співачка не коментувала те, що відбувалося. Але врешті таки відреагувала на конфлікт і зробила це у притаманній їй жартівливій манері.

Супербілявка вирішила розповісти "безсторонню правду" про себе, що вилилось у тролінг самої себе. Водночас емоційні слова Олі Полякової черговий раз довели, що вона завжди залишається собою - такою, як є.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Що відбувається зі мною останнім часом? А нічого такого, чого не відбувалося раніше. Я така, яка я є. Десь груба, зухвала, неадекватна, хвора на голову, нахабна. Різна, всяка, на будь-який смак! Але я така, яка є. Можете відписатися від мене в соцмережах, затикати вуха та очі, коли мене показують по телевізору. Не дивитися — я не зобов’язана всім подобатися. Я пройшла такий серйозний і складний шлях, який був сповнений розчарувань і труднощів, що мені на хейт взагалі наплювати, розумієте? Адже для когось я чесна, пряма, відверта, щира і справжня. Кажу те, що думаю. Можу помилятися, але вмію визнавати свої помилки. Можу щиро вибачитися — і також щиро можу вибачити та пробачити. Я — тут і зараз, така, як є. Думаю, що тут у мене більше людей, які можуть відрізнити фальш від щирості, а піар від правди", - сказала Полякова

Нагадаємо, з Поляковою трапився маленький курйоз

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль зізналася, що захотіла заробити на скандалі з Поляковою

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль пообіцяла скандал після образ Полякової