Судді культового кулінарного проєкту "Мастер Шеф" та "Мастер Шеф. Професіонали" Ярославський і Мартиновська розкрили свою таємницю.

"Солодкій парочці" Володимиру Ярославському і Ользі Мартиновській шанувальники вже давно приписують роман. Тому новина про спільну "дитину" двох популярних шеф-кухарів сколихнула мережу.

Ольга та Володимир вирішили підігріти чутки про свої стосунки публікаціями в своїх Instagram, які з'явились в один і той же день.

Кухарі виставили спільне фото, на якому вони демонструють свої "вагітні" животики, сидячи на ліжку. Перед ними на подушці лежить яблуко з надписом "Я тебе люблю".

"У нас з Вовою буде спільна "дитина"! І "пологи" будуть партнерськими, – з таких слів розпочалася публікація Ольги Мартиновської.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"У нас буде "дитина", - почав свій пост Володимир Ярославський.

Шанувальники Володимира і Ольги, які не дочитали до кінця пости, скоріш за все почали ділитися "гарячою" новиною з друзями.

Та прочитавши публікації до кінця стає зрозуміло, що кулінарний тандем вирішив таким чином пожартувати.

Насправді в такий спосіб Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський анонсували створенням спільного дітища – кулінарної книги з рецептами. Адже читачі та шанувальники кулінарів постійно випрошують в них нові рецепти. Тому, на догоду їм шеф-кухарі вирішили випустити спільну книгу.

Нагадаємо, Володимир Ярославський розповів про те, що його надихає

Як повідомляв портал Знай.ua, суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів про базові знання кухні

Також Знай.ua писав, суддя МастерШеф Ольга Мартиновська назвала головне завдання жінки