Відомий український мандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров поділився неймовірними видами історичної області на території Пакистану.

Відповідні фото з'явилися на його сторінці в Instagram.

Дмитро Комаров відомий своїми божевільними подорожам у найвіддаленіші точки світу - журналіст показує українцям, як живеться в тій чи іншій країні, а також, як там бути туристом. Цього разу телеведучий зупинився на історичному регіоні на узбережжі Індійського океану – Белуджистані. Туди він потрапив під час подорожі по Пакистану.

Комаров зазначив, що потрапити в Белуджистан не так-то й просто: іноземцю потрібен супровід і озброєний конвой, журналісту ще й спеціальні дозволи. Крім цього, регіон вважається одним з найнебезпечніших в країні (велика його частина), але в той же час неймовірно красивим.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами Дмитра, Белуджистан є місцем початку всіх біблійних оповідань. Легенда свідчить, що там познайомилися перші люди на планеті (Адам і Єва), а за "вушко" на одній з гір Ной чіпляв якір Ковчега, щоб пришвартуватися.

Вже ближче до заходу комарів наважився піднятися на вершину неймовірно красивої гори. Звідти відкрився вид на нескінченні кам'яні рівнини.

Нагадаємо, що Комаров з " Світу навиворіт "показав молоденьку дружину в хустці:"любов окрилює".

Як повідомляв портал Знай.иа, Комаров зі " Світу навиворіт "показав заробітчанам, що не все так солодко:" вперше довго...".

Також Знай.иа писав, що дружину Комарова Кучеренко підкорив рудий красень з Азії:"мені тоді було 11".