Двійки, одиниці і нулі, за словами нумерологів, можуть відіграти визначну роль у вашому житті 21 лютого.

Порадами на цей особливий день Знай.ua ділиться на основі матеріалів ресурсу

Неділя - 21.02.2021, таке симетричне число не могло не здобути уваги людей, які переконані, що кожне число відіграє важливу роль.

Число 21 - означає тягу до нових успіхів і командних робіт, але разом з тим усі ці вчинки супроводжуватимуться спонтанністю. 2 тут - допомагає гармонізувати стосунки з іншими, тому робота в колективі складатиметься якнайкраще. 1 - відповідає за лідерські якості і тягу до нових висот, а тому тут можлива спонтанність і егоїзм. У неділю - день комбінацій 2 і 1.Окрім того, завтра буде день чотирьох двійок. Це призведе до “вибуху” величезної енергії, тому постарайтеся опанувати цю силу - це може призвести до великих змін у майбутньому. Тому вкладіть усі свої сили на досягнення мети або мрії, яку давно виношували. Якщо у вас немає поставлених цілей, можете розпочати нову справу.

Дзеркальна дата 21.02.2021, зображення ілюстративне "Курьер Среда"
Дзеркальна дата 21.02.2021, зображення ілюстративне "Курьер Среда"

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Щоправда, контролюйте власну імпульсивність, вона може завадити як опанувати енергію, так і здійснити мету. Обміркуйте кожне рішення, добирайте слова. Імпульсивність може спровокувати сварку як на робочому місці, так і вдома.

Нагадавши, Віник принесе мир і добробут у Вашу оселю: головні прикмети й повір'я.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Харлан розповіла про забобони спортсменів.

Також "Знай.uа" писав, що Погані прикмети: що трапиться, якщо віддати свої речі іншим людям.